Milijaša očekuje doček u Izmiru

0

Nenad Milijaš odigraće predstojećeg vikenda poslednji meč u dresu Crvene zvezde
 

U Manisi nestrpljivo broje dane do 26. avgusta kada se očekuje dolazak Nenada Milijaša. U klubu iz Egejske regije se samo priča o dolasku kapitena Crvene zvezde čije nedavne golove su navijači Manise komentarisali sa oduševljenjem. Fanatični Turci su uvereni da u klub stiže istinska zvezda! Lokalni mediji pišu da će grupa navijača dočekati Milijaša u utorak 26. avgusta na aerodromu Adnan Mendereš u Izmiru.
 

"Milijaš je zaista poseban fudbaler. Njegov kvalitet će automatski poboljšati ekipu. Potpisali smo ugovor sa njim na dve godine i jedva čekamo njegov dolazak. Kupili smo mu avionske karte, iznajmili smo mu kuću i narednog utorka ga očekujemo u Manisi. Navijači moraju da budu još malo strpljivi", rekao je Manisin predsednik Abdulah Mergen.

Milijaša će dočekati nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde Nikola Mikić, koji je nedavno izabran za kapitena ekipe, a istu ulogu je obavljao u Napretku i Crvenoj zvezdi.

 

"Milijaš je igrač evropske klase. Bio je reprezentativac Srbije i igrao u Premijer ligi. O njegovom kvalitetu nema nikakve diskusije, znam da će nam doneti mnogo toga dobrog. Dobri smo prijatelji i ponosan sam što je i to prijateljstvo bilo jedan od razloga da on dođe u Manisu. Bilo bi lepo da nam se pridruži i Perović. I on i klub imaju želju da se transfer realizuje, ali problem su preveliki zahtevi Rada. Nadam se da će doći do dogovora", istakao je Mikić u intervjuu za jedan lokalni list.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here