MN Press/foto: Nebojša Paraušić

Brazilac Leonardo Da Silva Souza, bivši fudbaler Partizana i miljenik navijača crno-belih, navodno je pokušao da se ubije, ali je u poseldnjem trenutku odustao od te ideje.

Leonardo je svoje pratioce na instagramu obavestio o mentalnim tegobama kroz koje je prolazio, o teškoćama i teškom periodu koji je iza njega, i to uz fotografiju iz bolničkog kreveta gde je, kako se pretpostavlja, završio nakon što je sebi pokušao da oduzme život.

– Odlučio sam da podelim moj bol sa vama! Prošla je skoro cela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da mi pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao, bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim. Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vreme da stanem, da pravi šampioni uvek na kraju završe na vrhu. Predsednik kluba mi je puno pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča – napisao je na Instagramu bivši fudbaler Partizana.

Podrška je odmah stigla iz Husmke, dirljivim stihovima Brazilcu je pisao potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here