Milko Đurovski: Ne bih pustio Đurića da ode iz Partizana dok ne vrati pare!

0

Svi ga kritikuju, on čuva fotelju: Dragan Đurić
 

Milko Đurovski je postao večiti ljubimac Partizanovih navijača onog momenta kad je crveno-beli dres zamenio crno-belim. Sigurno najzvučniji prelazak jednog sportiste iz Zvezde u Partizan i obrnuto uticao je na fudbalske prilike krajem osamdesetih, jer malo je bilo onih koji su verovali da će Milko zabiti nož u srce Zvezdinim pristalicama… I igrao je Đurovski dobro u Partizanu, osvajao trofeje, davao golove Zvezdi, blistao u Evropi.

 

Kasnije je znao da izjavi kako i dalje navija za Zvezdu, iako svestan da je vrata Marakane zauvek zatvorio. Đurovski danas živi i radi u Sloveniji, ali prati sva dešavanja u crno-belom taboru.

"Gledam i čitam da navijači prozivaju upravu da se povuče, a oni napuštaju ložu usred utakmice. Ne poznajem Đurića i ostale koji vode klub, ali bi trebalo da razmisle o tome. Partizan je prodao mnoge igrače i pravio dobre transfere, a para nema. I šta sad? Ne bih pustio ovu upravu da ode dok ne vrati pare. Prvo dovedite stanje na nulu, pa razlaz. Neko mora da položi račune za sve ovo“, rekao je Đurovski u izjavi za Blic.

 

Milko se bavi trenerskim poslom, pa nije propustio priliku da prokomentariše rad trenera Marka Nikolića.

"Prvo da vidimo kako je ispao iz Lige šampiona. Imao je 0:0 iz Bugarske, a ispao na svom terenu. To izbiljan klub ne bi smeo da dozvoli. Srece mi je još u Partizanu i želim mu sve najbolje, ali kad ne ide – ne ide. Partizan je zimus bio prvi kad je Nikolić došao, a ligu je završio kao drugi. Kažu: Zvezda je morala da bude prva. Kad su ispali od Ludogoreca, trener je okrivio Trajkovića i oterao ga, a sam ga je doveo iz Vojvodine. Može on da menja koliko hoće, ali ne može da promeni ceo tim. Kad rezultata nema, zna se ko prvi ide“, jasan je Đurovski.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here