EPA/Toms Kalnins
Milo Đukanović

Nekoliko dana pred lokalne izbore u Herceg Novom, u ovom gradu se pojavio i predsednik Demokratske partije socijalista i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

On je, zajedno bivšim ministrom poljoprivrede, Petrom Ivanovićem, kao i bivšim ministrom sporta Nikolom Janovićem, ali i pripadnicima obezbeđenja, prošetao šetališem na gradskom pristaništu Škver.

Ovo je, kako navodi “Radio Jadran” tek drugi put da je Đukanović “sišao među građane” i podsećaju da se nedavno na veliko iznenađenje Podgoričana, pojavio u šetnji.

Međutim, navodi se dalje u tekstu pod naslovom “Hercegovska rivijera daleko ispod standarda predsednika Đukanovića”, kasno se predsednik Đukanović setio svog naroda od koga se odavno otuđio i čije probleme više ne može ni da razume.

Njegova realnost u kojoj već godinama živi je daleko od Crne Gore i daleko od njenog običnog građanina, piše “Radio Jadran”.

“Realnost predsednika Đukanovića je na egzotičnim destinacijama na jednoj od kojih je pre manje od mesec dana potrošio 27.000 dirhama (oko 6.500 evra) samo na ispijanje ‘Macallan’ viskija u VIP klubu za specijalne goste. Godišnja članarina kojom se dobija samo prilika da se uđe u ovakve klubove košta 30.000 dirhama (preko 7.000 evra).

Bilo da je to ‘Artz klub’ ili ‘Clap’ ili restoran ‘Cipriani’, to su mesta gdje je predsedniku Crne Gore komforno i gje je svoj na svome”, navodi se u teskstu.

I dalje uverava svoje biznis partnere da će se povratiti i ponovo zauzdati celu Crnu Goru, te obezbediti “stabilnost” za njihove poslovne kombinacije, piše “Radio Jadran, i dalje, dodaju, obećava crnogorske pasoše belosvetskim biznismenima ovakvog i onakvog profila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here