Zvezdinom treneru najbitnije da je Zvezda opet među 32 najbolja kluba Evrope.

– Na ovom nivou takmičenja nema lakih protivnika. Trideset dva vrhunska tima našla su se ove godine, kao i svake prethodne, u grupnoj fazi. Na žrebu smo izvukli grupu za koju možemo reći da nije ni najlakša, a ni najteža. Svakako su u pitanju jaki timovi, ali pokazali smo već da znamo da igramo utakmice u Evropi i verujem da ćemo se nositi sa ovim protivnicima – istakao je Milojević o žrebu koji je Zvezdu poslao u B grupu Lige šampiona s Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

– Stekli smo važno iskustvo u Evropi u prethodne dve sezone. Ova generacija je krenula od Lige Evrope i došla do Lige šampiona. Sada smo opet u najjačem evropskom takmičenju i sve ono što smo doživeli do sada će nam mnogo značiti. Prošle sezone smo bili u grupi koju su svi nazivali „grupa smrti“, ali smo pokazali da možemo da osvojimo bodove i da nikom nije lako sa Crvenom zvezdom. Zbog toga verujem da ćemo i ove godine na pravi način predstaviti našu klub i zemlju.

Strateg “crveno-belih” istakao je važnost naših navijača i u predstojećim utakmicama.

– Naša velika snaga su navijači. Pokazali su da su zaista 12. igrač. Evropski timovi koji dolaze na Marakanu imali su priliku da osete kakva je ovde atmosfera. Nikome nije lako da igra pred sjajnim Delijama. Srećan sam što će Srbija i navijači Crvene zvezde uživati u tri fantastične fudbalske predstave. Publika će imati prilike da prati odmeravanje snaga sa velikim evropskim ekipama, a verujem da će posebna “poslastica” za zvezdaše biti utakmica sa bratskim Olimpijakosom – zaključio je Milojević

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here