Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o velikoj prednosti posle pobede 2:0 u Beogradu u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Došli smo da odigramo utakmicu ne gledajući na pobedu iz prvog duela. Helsinki je trofejna ekipa, jak kolektiv i zna šta hoće. Pristupićemo meču kao da je prvi, Helsinki će sigurno igrati drugačije – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Helsinkiju.

– Rezultat iz Beograda smo potisnuli, ne razmisljamo o tome. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu. Igramo kao da je jedan meč. Ne opuštam se, niti sam opušten, a isto to ne dozvoljavam svojim igračima. To bi bilo pogubno.

Za teren sa veštačkom podlogom izjavio je da se nada da će se njegovi igrači brzo adaptirati.

– Nije isto igrati na sintetičkoj i priorodnoj travi, ali takve su propozicije. Helsinki nije pravi bio u Beogradu, imao je neki drugi plan. Ekipa je drugačija pred svojom publikom, koja će da ispuni stadion. Gaje stil takav da uvek daju maksimum od 1. do 90. minuta.

On je najavio da će kapiten Marko Marin biti u sastavu za duel nakon povrede mišića.

– Imao je mali problem, sada je sve kako treba. Videćmo do srede – zaključio je trener Zvezde, ne otkrivajući na kom mestu će šansu dobiti Miloš Degenek.

Izvor:
Vestionline, B92

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here