Zvezdin trener zadovoljan pobedom protiv Voždovca (3:1) na njegovom terenu posle sumornih dana zbog poraza u “večitom derbiju”.

– Čestitao bih igračima Voždovca na ostvarenoj igri i rezultatima do sad, siguran sam da imaju dosta prostora za napredak. Sa druge strane čestitao bih svojim igračima i publici koja je došla da odgleda ovu utakmicu, zahvalio bih se još jednom na prelepom ambijentu. Mi ne treniramo i ne igramo na sintetičkoj podlozi i pohvalio bih Voždovac na stanju terena. Zadovoljstvo je bilo igrati danas. Ono što smo želeli je da odigramo dobru utakmicu, imali smo odgovor na period iza nas i ovo je izuzetno bitna pobeda. Dobro je što je utakmica došla veoma brzo, mislim da smo odigrali dobro danas, videli ste dosta novih igrača, tako da mogu da budem zadovoljan. Ulazili smo u bespotreban rizik te smo primili pogodak, što nam se dogodilo kao i protiv Bajerna. Jednostavno na ovom nivou takve situacije se ne smeju događati. Posle trećeg gola je bilo dosta toga rešeno, ono što smo želeli jeste da protivniku ne dozvolimo da se razigra. Mislim da kolega Koković to veoma dobro radi, to jedna nova vizija nekih novih trendova, dosta dobar posed, dosta novih igrača koji dolaze. To je veoma teško analizirati. Moram da čestitam mojim igračima, jer kada igrate protiv Voždovca morate da razmišljate o igri. Mislim da smo danas dosta toga dobrog uradili –  istakao je Vladan Milojević.

Imao je naš strateg reči hvale i za El Fardu Bena.

– Sigurno da mi je krivo i zbog ostalih momaka, zbog cele situacije, on je bitan šraf za nas, ali mi je veoma drago što je pored svega pokazao da je pravi čovek i igrač. Ben je doprineo Crvenoj zvezdi i mislim da će dati još dosta toga. Svi su danas pokazali karakter i podigli se na psihološkom planu. Okrećemo se novim obavezama i utakmici sa Mačvom u subotu – zaključio je Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here