Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 20 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u okviru četvrtog kola Linglong Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević izjavio je da njegove igrače očekuje teška utakmica na stadionu „Rajko Mitić“.

– Mladost je odlična ekipa, tim koji je u vrhu srpskog fudbala što je i pokazala prošle godine. Bez obzira na odlazak trenera Nenada Milovanovića, kojem bih čestitao i poželeo uspeh u radu sa mladom reprezentacijom, siguran sam da će njegov zamenik Goran Stanić uspeti da sprovede njihovu filozofiju. Promenili su dosta igrača, očekujem njihov karakterističan stil fudbala, agresivan. Ekipa su koja uvek dobro odigra na Marakani. Moramo biti obazrivi, strpljivi i fokusirani samo na ovu utakmicu. Svaki sledeći duel nam je najvažniji i nadam se da ćemo u petak nastaviti da beležimo dobre rezultate uz podršku zvezdaša sa tribina.

 

Milojević se osvrnuo i na prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena koja je završena rezultatom 1:1.

– Svaka utakmica je različita pogotovo u Evropi. Pre Helsinkija nismo igrali sa skandinavskim ekipama. To je tip tima koja krasi savremen fudbal sa dosta kontakata, faula, brzine i igranja uz liniju. Voleo bih da ih prođemo, pa da dobijemo nekoga sa Iberijskog poluostrva, da igramo sa različitim ekipama – izjavio je Milojević i dodao:

– Uvek sam ponosan na svoje igrače, bili su motivisani i pokazali su htenje što što treba da negujemo i u budućnosti. Nemamo mnogo vremena da razmišljamo o prethodnoj utakmici. Poručio sam fudbalerima da nam je bitna Mladost i koliko god stereotipno zvučalo prioritet ove godine nam je da uzmemo titulu i daćemo sve od sebe da to ostvarimo. Posle utakmice sa Lučancima imaćemo vremena da se fokusiramo na meč sa Kopenhagenom. Moramo da imamo pozitivan duh, ne samo u fudbalu nego i u životu – rekao je Milojević.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here