Zvezdin trener i uoči meča u osmini finala Kupa na stadionu „Rajko Mitić“ (sreda, 18 časova) ukazuje da poslednje mesto koje šabački tim zauzima u prvenstvu ne odgovara njegovom kvalitetu. 

„Crveno-beli“ su na svom stadionu savladali Mačvu u ligaškoj utakmici pre dva meseca (3:1), a sada će se sastati i u Kupu. Važeći prvak taj trofej nema već sedam godina, a u pretprošloj sezoni Mačva ga je eliminisala u četvrtfinalu na penale u Šapcu.

– Kup je veoma bitan za nas, daćemo sve od sebe da dođemo do završnice i borimo se za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu, ne prikazuje njihov realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića, koji je iskusan i već je ostvarivao uspehe sa Mačvom, utisak je da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da trebamo da budemo oprezni. Želimo da osvojimo Kup Srbije – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“.

Mačva je nezgodna ekipa, što je pokazala naš utakmica u Superligi, naglasio je Milojević.

– Mačva ima težak domaći teren i publiku koja je orijentisana ka lokal-patriotizmu sa velikim brojem igrača iz Šapca ili okoline. Svi oni žive za Mačvu – istakao je Milojević i dodao da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekarskog tima dobio zeleno svetlo da se naredih dana priključi ekipi.

Milojević se osvrnuo i na šanse reprezentacije Srbije da se plasira na „Evro 2020“ preko baraža (u polufinalu 26. marta gost Norveške).

– Veliki sam optimista kada je u pitanju naša reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime