Prvak odlučio da promeni šefa stručnog štaba između dve polusezone.

Milojević je odbio produžetak saradnje do 2022. godine i odlučio da napusti klub posle dve i po godine provedene u njemu.

Milojevićevu poziciju najverovatnije će preuzeti proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, ali generalni direktor Zvezdan Terzić u ovom trenutku nije želeo da to potvrdi.

– Ja sam doneo odluku da neću više biti trener Crvene zvezde. Kao prvi, pre nego što ću da obrazložim svoju odluku, želeo bih da se zahvalim mojoj porodici, gospodinu Zvezdanu Terziću i Draganu Miloševiću, jer su oni bili ti koji su bili kod mene u Atini i razgovarali. Sa druge strane mom najbližem saradniku, gospodinu Miti Mrkeli – izjavio je Vladan Milojević na početku konferencije.

Na pitanje o daljim planovima Milojević je istakao da mu je potreban odmor.

– Jako je teško kada imate kvalifikacije… Nemao puno vremena, sve je iscrpljujuće. Treba mi je dan odmor, sa porodicom, da se odmorim. Ako ne budem ništa imao, ovo vreme ću iskoristiti na moju edukaciju, da vidim kako se to trenira u drugim zemljama. Prevashodno ću odmoriti.

Milojević nije imao nikakve primedbe na dve i po godine provedene u Zvezdi.

– Sve je ovde bilo super. Ono što bih naglasio je saradnja sa svim ovim divnim ljudima iz Upravnog odbora, koji su mi davali sve. Što kaže direktor Terzić, nismo imali nijedan problem. Što se tiče Mite (Mrkela prim. aut.) grešio sam… Ali, ko radi taj i greši. Kada se sve završi ostaju samo lepe stvari.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here