Milojević zadovoljan što mu je kompletan pogon zdrav i oran

0
facfacebook.com/crvenazvezdafk
Zvezdin trener u Bačku poveo sve raspoložive snage

Zvezdin trener zrači optimizmom uoči utakmice pretposlednjeg kola osnovnog dela Superlige s Bačkom u Bačkoj Palanci (sreda, 17 časova).

Plej-of sa osam najboljih timova iz osnovnog dela lige igra se u našem fudbalu četvrtu godinu uzastopno, a Crvena zvezda je uvek u doigravanje polazila s prvog mesta. Tako će biti i ovaj put, a bodovnu prednost pred deljenje s dva ima priliku da sačuva u sredu u Bačkoj Palanci i u nedelju na svom stadionu protiv Proletera.

– Posebno me raduje što su svi igrači zdravi. Prvi put od priprema imam ih sve na raspolaganju. Njih 24 su apsolutno u svakom momentu spremni da igraju – uverava Vladan Milojević.

O Bačkoj, koju je Zvezda u prvom delu savladala na “Marakani” s 3:1, ali je s njom kao gost prošle sezone igrala 2:2.

– Polako se približava kraj prvog dela takmičenja u Superligi. Ostale su nam još dve utakmice. Gostujemo Bačkoj, dobroj ekipi koja ima svoje motive. Tamo je uvek praznik fudbala kad gostuje Zvezda, ali znamo da su nam zadali probleme prošle sezone. Disciplinovana su ekipa sa dobrim trenerom Govedaricom. Imaju par dobrih, mladih pojedinaca, kao i mnogo iskustva u zadnjoj liniji sa Žarkovićem koji im drži defanzivni blok.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here