Milojevićev intervju u kome navodi da su neki igrači vodili nesportski život, da je kraj prethodne sezone bio veoma loš i da sve to više neće tolerisati, izazvao je i veliku pažnju, jer je konkretno opisao šta su bili od uzroci Zvezdinog slabog proleća, završenog porazom u finalu Kupa protiv Partizana na “Marakani”.

Na priprema u Sloveniji, napravio je određene rokade u sastavu i poverio kapitensku traku Marku Marinu, a sada je Zvezdin trener postavio i drugačija pravila na “Marakani”.

Pojedinci su vodili apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, pokušavao da ignorišem, ali više ne praštam. Biću veoma rigorozan –  rekao je medijima u subotu trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Na taj način, Milojević je očigledno “okrenuo list”.

Prema pisanju beogradskih medija, fudbaleri Crvene zvezde dobili su praktično radno vreme i provodiće na stadionu minimum pet sati “običnim” danima.

– Jučerašnji (subota) ritam uključio je dolazak do 14 sati, ručak u klupskom restoranu i obavezan odmor. Od 17.30 časova počele su pripreme za trening, koji je startovao u 18.30. Zbog visokih temperatura, treninzi su ovih dana predveče, a režim “radnog dana” biće primenjen i kad su jutarnji treninzi!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here