Zvezdin trener uoči prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona ističe značaj svog kolege Solbakena za identitet danskog prvaka Kopenhagena.

Fudbaleri Crvene zvezde u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dočekuju Kopenhagen (utorak, 20.45).

– Sad treba da kažem o ekipi Kopenhagena… O ekipi Kopenhagena stvarno imam pozitivnih utisaka i veličini njihovog kluba, pogotovo poslednjih godina, ne samo u danskom fudbalu, nego i što su redovni članovi Lige šampiona i Lige Evrope, samo u superligativu. Kopenhagen izuzetno poštujem, a njihov identitet vezan za trenera Solbakena. Uz rame je vodećim evropskih trenera, Kopehnagen ima prepoznatljiv stil igre, kako na strani tako i kući. Igraju fudbal u sistemu 4-4-2 i može iz njega da se nauči, kako na strani tako i kod kuće. Borićemo se, kao i uvek nećemo ništa da obećamo, jer nikad nismo, pogotovo ja, ali ono što treba da uradimo je da damo sve od sebe i budemo ono što treba da budemo. Uz podršku naših vernih navijača koji nam daju energiju da odigramo utakmicu protiv jednog dobrog i kvalitetnog protivnika – istakao je Milojević.

Šef struke Zvezde govorio je o slabijoj formi tima.

– Ne želim da odgovorim na ovo pitanje, ne znam zašto se potencira, neki put protivnik dozvoli, neki put ne dozvoli. Ne znam zbog čega pričamo o tome, ali ajde da odgovorim. Mi smo ekipa koji se trudi, a svi znaju da igraju. Ranije je bilo velikih obećanja, i zbog toga ne obećavam. Ali neka bude da smo u lošoj formi.

Postoje li dileme oko sastava startne jedanaestorice?

– Znam konture tima. Imam nekoliko dilema i moram da vidim kakvo je zdravstveno stanje. Znaću sutra – rekao je Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here