Miloš Krasić čeka konkretnu ponudu

0

 

Dragulj CSKA iz Moskve Miloš Krasić sigurno će po završetku sezone napustiti redove ruskog prvoligaša.

 

Iako je ranije naveo da bi srpski reprezentativac najviše voleo da karijeru nastavi u Italiji ili Španiji, Dejan Joksimović je priznao da je poslednjih dana pregovarao sa predstavnicima nekih premijerligaških klubova.

 

"Da, bio sam u Engleskoj, tamo je puno klubova zainteresovano za Miloša. Roberto Manćini bi silno želeo da dovede Krasića, ali još nema zvanične ponude Mančester Sitija", rekao je Joksimović.

 

Krasićev menadžer potvrdio je da reprezentativac Srbije neće napustiti moskovski klub pre juna, jer bi u suprotnom njegov transfer bio preskup, a dodatne probleme stvara pitanje radne dozvole, jer njegov klijent nema pasoš zemalja iz EU, i vodio bi se kao stranac.

 

Međutim, poslednja informacija koja se pojavila u italijanskim medijima da je Inter spreman da izdvoji 15 milona evra, mogla bi Krasića preseliti na Apenine već u zimskom prelaznom roku.

 

"Tačno je, Inter ima taj novac, a i potreban im je igrač koji igra po boku", rekao je ovaj agent, aludirajući na nameru Žoze Murinja da igra u formaciji 4-3-3.

 

Želja portugalskog stručnjaka se nije ispunila, jer se Kvarežma i Mansini nisu pokazali kao dobar izbor za ostvarenje njegovog taktičkog plana.

 

Poznato je da se za Krasića pored Intera i Mančetser Sitija, interesuju još i Liverpul, Atletiko Madrid, Milan, Čelzi i Mančester Junajted.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here