Milosavljević je zarazno borben

0

Beta
Pohvalio igrače: Duško Vujošević
 

"Govorili smo i pre utakmice da je ovo veoma važna utakmica…Bili smo oslabljeni neigranjem (Milenka) Tepića i (Eda) Murića, ali su drugi momci velikim zalaganjem nadoknadili njihov nedostatak. Dragan Milosavljević je kao kapiten poveo ekipu i bio zarazno borben…Veoma
dobra utakmica", rekao je Vujošević novinarima. 

Partizan je pobedio 76:64 u 16. kolu Jadranske lige i tako došao do svog devetog trijumfa. Cedevita je ostala na 11 pobeda. 

"Cedevita je veoma kvalitetna ekipa…Protiv njih je teško igrati. U tom smislu je ovaj naš uspeh veliki. Da ne filozofiram previše, hvala igračima i hvala publici…koja nas prati svih ovih godina.
Vidi se da nisu turistička publika", rekao je Vujošević. 

Na pitanje da li je ovo jedna od najboljih utakmica u sezoni njegovog tima, Vujošević je odgovorio: "Do sada". 

Partizan je do sada u sezoni igrao bez prvog plejmejkera, a tu poziciju najčešće je pokrivao Tepić. Vujošević nije želeo da govori o pripremi igre na toj poziciji, rekavši da su to "tehničke,
dosadne stvari", ali je ipak imao šta da doda. 

"Imali smo 13 izgubljenih lopti, od toga one dve (Vanje) Marinkovića bezveze. Eto, da je bilo 12, ja bih bio zadovoljan. Ali, bez šale, najviše smo tu poziciju pokrili tako što su se svi angažovali i u odbrani i u napadu, ne koristeći tu situaciju kao alibi, već kao motiv", rekao je Vujošević. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here