Partizanov trener hvali protivnika koji će mu biti domaćin u 14. kolu Superlige Srbije (sreda, 15.30 časova).

Na pitanje šta očekuje od sutrašnjeg meča Milošević je rekao da bi bilo fenomenalno da Partizan prekine dobru seriju Čukaričkog jer su oni godinama jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Prvenstveno zbog finansijske stabilnosti, iz toga izlaze dobri rezultati i igrači. Sve to donosi to da su u vrhu tabele i to ga ne iznenađuje.

– Imaju odlične igrače, mogu da naprave problem bilo kome, biće nam potrebna maksimalna koncentracija svih 90 minuta. Čeka nas najteža utakmica u dosadašnjem toku Superlige – rekao je Savo Milošević.

– Čukarički u veznom redu i napadu ima sjajne igrače. Počev od mladog Tedića, koji više nije mali jer je igrač Mančester sitija. Birmančevića znamo jer je naše dete, Bogosavac takođe. Docić je tu godinama i jedan je od najboljih veznih igrača u ligi. Opasnost preti iz svih oružja.

Na konstataciju novinara da će dosta toga u sutrašnjem meču zavisiti od Partizana, Milošević je rekao:

– Imali smo više problema sa timovima koji su igrali zonu, ali mislim da će sve zavisiti od nas. Kada smo mi na maksimumu nemamo problem. Ali nije uvek lako igrati na maksimumu. Pričali smo sa igračima i svesni su da su naredne tri ili četiri utakmice najvažnije za ishod sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here