Milošević najavio promene u timu za meč protiv Proletera

1
MN Press

Savo Milošević, trener Partizana, obratio se medijima povodom meča protiv Proletera u 23. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su za vikend odigrali bez pobednika na gostovanju protiv TSC-a u Senti – 1:1.

– Posle negativnog rezultata ovo je jako bitna utakmica, kako zbog bodova tako i zbog dobrog uvoda u derbi koji je meč sezone. Biće zamena u sastavu koje ćemo odlučiti posle treninga. Raduje me povratak na naš stadion gde ćemo moći da igramo u stilu koji gajimo otkad sam ovde. Bili smo prisiljeni da menjamo način igre zbog terena u Senti – rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Partizan je u prethodnom kolu odigrao nerešeno protiv TSC-a.

-Negativan rezultat uvek utiče ali mislim da neće preterano. Teren u Senti je anulirao sve prednosti do kojih smo u igri došli u odnosu na ostale ekipe. U takvoj situaciji je svaka utakmica lutrija. Na našem terenu ćemo konačno moći da igramo ono što smo trenirali sve ove mesece – istakao je trener Partizana i dodao:

– Zadovoljan sam reakcijom ekipe s obzirom na okolnosti, da nismo mogli da reagujemo na način na koji smo radili na treninzima. Ekipa pokušala da se adaptira na teren, a igrali smo protiv odličnog tima kojem je takav teren više odgovarao. Bilo je i naših lošijih nastupa, a da smo pobedili, kao što je meč sa Radnikom. Ne vidim da je u suštini veliki problem što nismo pobedili.

 

Izvor:
Vesti online

1 COMMENT

  1. nemas nikakvog opravdanja za kilavu i jalovu igru protiv TSC. posle utakmice si nastavio da bacas prasinu u oci i pricas gluposti u koje ne veruje ni jedan covek koji Partizan voli koliko i svoju porodicu. svi dobro znamo ko si i sta si. ukoliko ne pregazis zvezdu pakuj se i cisti se zajedno sa upravom da te nase oci vise nikada ne vide. posle utakmice sa zvezdom se resava tvoja sudbina jer smo dobro zapamtili sve. i sta si govorio i kakve si stavove imao i kakve ste gluposti pravili na terenu kada te gluposti ne bi pravili ni treceligasi. ili zgazi drzavni projekat ili ces biti zgazen ti zajedno sa upravom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here