Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno, bez golova 162. Večiti derbi koji je na stadionu Rajko Mitić odigran u okviru 24. kola Super lige Srbije. 

Posle meča, trener Partizana Savo Milošević istakao je da je nerešen ishod i najrealniji. On je objasnio šta je njegovom timu nedostajalo za pobedu.

– Mojoj definitivno više energije. Pogotovo u prvom poluvremenu, nismo se snašli i odgovorili na Zvezdinu agresiju, imali smo sreće da ne primimo gol u prvom poluvremenu, Zvezda je bila bolja. Drugo smo počeli kako je trebalo da počnemo prvo. U tom delu smo i mi imali nekoliko šansi, odmah iz toga je izašlo par šansi za nas – istakao je on i dodao:

– Mislim da prvim poluvremenom nismo zaslužili da u drugom damo gol. Možda najrealniji ishod. Možda smo i mi i Zvezda malo ostali dužni navijačima, ali ne mislim da je bio dosadan derbi. Bile su po tri, četiri dobre šanse i još poneka polušansa. Nije da nije bilo izglednih šansi i dobrih napada – istakao je Miloševića posle za Arenu sport.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here