Partizan u subotu od 14 časova dočekuje Vojvodinu, u derbiju 15. kola Ling Long Superlige Srbije. Crno-beli su uzdrmani jer su u srpskoj eliti doživeli tri poraza u poslednje četiri utakmice, ali i dešavanjima tokom i posle utakmice protiv Čukaričkog u sredu.

Trener Partizana Savo Milošević je prvo govorio o dešavanjimaa na Banovom brdu, kad se šef struke crno-belih posle poraza od Čukaričkog nije pojavio na konferenciji.

– Nije istina da sam želeo da napustim klupu Partizana, ali jesam bio mnogo ljut. Još jednom bih se izvinio medijima što se nisam pojavio na konferenciji posle utakmice. Nakupilo se u meni dosta, ako možete oprostite, a ako ne sudite mi. Požurio sam da ribam igrače, ali to nije kraj, još sam ljut na njih… – rekao je Milošević.

Osvrnuo se Milošević i na oscilacije ekipe u Superligi.

-Zaključak stručnog štaba je da broj igrača nije dovoljan da igramo na istom nivou u domaćoj ligi i Evropi. Ovo ne govorim kao opravdanje, već kao činjenicu. To nas nikako ne opravdava, jer je isuviše velika razlika između onoga što igramo u Evropi i u ligi – zaključio je Milošević uz napomenu da su svi igrači zdravi i spremni osim Lazara Markovića.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here