Partizanov trener ističe da mu je velika čast što na utakmicu trećeg kola Lige Evrope protiv Mančester junajteda u Humskoj (četvrtak, 18.55 časova) dolazi legenda engleskog velikana.

– I klub i posebno ja smo veoma počastvovani što je Aleks Ferguson, u godinama kada ne putuje mnogo, odlučio da dođe na utakmicu. On mi je pravi prijatelj, blisko sam sarađivao s njim u UEFA, a imao je veliki uticaj na to da postanem trener. Kao svakom Škotu, pokazaću mu gde se u Beogradu pije dobar alkohol – kroz smeh je rekao Savo Milošević, koji je s Fergusonovim timom vodio bitke u engleskoj Premijer ligi kao igrač Aston Vile (1995-98).

– Verujem da je ekipa spremna i svesna onoga što nas čeka, a to je izuzetno teška utakmica, ali isto tako i praznik fudbala. Biće to prilika za sve nas da pokažemo koliko vredimo u ovom trenutku i da se izmerimo. Stalno pričam igračima da igranje u Evropi donosi mnogo, a to nije samo rezultat. Očekujem i veliku podršku navijača, onakvu kakvu su ispoljili na košarkaškom meču s Lokomotivom. Verujem da neće biti nikakvih problema na tribinama.

Na pres-konferenciji uoči prvog dolaska Junajteda u Humsku posle 53 godine govorio je i Saša Zdjelar, uzdanica “crno-belih” na sredini terena.

– Pred nama je utakmica o kojoj se sanja od početka karijere. Daćemo maksimum da bismo ostvarili povoljan rezultat.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here