Partizan je neočekivano lako pobedio Vojvodinu (4:0) i tako povratio dobru atmosferu posle tri poraza u prethodne četiri runde Superlige. Savo Miloševi, trener Partizana, bio je opširan posle meča.

-Sad moram da budem nedosledan sebi, nije trebalo da dođem pred novinare danas, da ne bi ispalo da dolazim samo kada pobeđujemo. Jako bitan trijumf za nas, posle svega što se dešavalo protiv Čukaričkog i povodom onog što dolazi. Trebala nam je ovakva pobeda, ovakav rezultat. Mi smo danas igrali derbi protiv jedne od najboljih ekipa u ligi, a partijom tokom svih 90 minuta smo pokazali da možemo. Čestitam momcima na reakciji, nadam se da nećemo ponovo poleteti.

Partizan je ove sezone pobedio Crvenu zvezdu, Radnički i Vojvodinu, ali je, osim protiv Čukaričkog, rasipao bodove protiv slabijih ekipa.

-Nadam se da ćemo izvući pouke, jer smo imali nedovoljno dobar voljni momenat na tim mečevima. Nema lakih utakmica u ligi, danas se videla razlika kako je kada uđemo maksimalno koncentrisani u utakmicu. Ali, ako za pet odsto spustimo taj nivo, onda imamo problem sa svima – zaključio je Milošević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here