Milošević: Preuzimam Partizan

0

"Ako sam samo ja u pitanju, definitivno nemam nikakvu sumnju da li ću to i postati. Da, hoću da budem predsednik Partizana. Međutim, izbori u klubu još nisu raspisani, po nekim najavama trebalo bi da se održe sredinom decembra, tako da u ovom trenutku mogu samo da kažem da obavljam konsultacije i onog momenta kad zaokružim celu priču, javnost će biti obaveštena", kaže Milošević, koji je još pre par godina razmišljao o kandidaturi.

 

"Pre dve godine bilo je nekoliko faktora koji su me prelomila da sačekam drugo vreme. Prvi je bio taj što u tom trenutku još nisam definitivno odlučio da li ću da prekinem karijeru, a drugi, veoma bitan, bio je što sam imao premalo vremena da napravim ozbiljan plan. Pričati o tri dana kao o mogućnosti da se okupi tim ljudi i osmisli koncepcija zaista je neozbiljno".

 

Kakvo je trenutno stanje u Partizanu?
"Informacija koju ja imam jeste da je budžet za 2009. godinu oko 13 miliona evra. Ako je tačna, smatram da to nije realna suma i da Partizan u ovakvoj situaciji mora da ima budžet između sedam i osam miliona evra".

 

Koliko Partizanu treba para za Ligu šampiona?

 

Milošević je 17. novembra 2008. godine debitovao za selekciju Srbije što je bila njegova oproštajna utakmica od reprezentacije. Te zime je na Marakani pobeđena Bugarska sa 5:0, a Savo je postigao dva gola uz dva prethodno neiskorišćena jedanaesterca!
 

"Ako se dobro radi, dovoljno je i šest miliona evra, a ako se ne radi kako treba, nije dovoljno ni 25 miliona. Smatram da je potrebno stvoriti uslove, a tu mislim pre svega na teren. Nismo se ove sezone plasirali u Ligu šampiona zato što nam igra nije bila na zadovoljavajućem nivou. Daleko od toga da mislim da igrački kadar ne poseduje kvalitet, ali ga ne pokazuje na terenu. Plasman u Ligu šampiona mora da dođe kao posledica, a ne kao slučaj", rekao je Milošević.

 

 

Rekorder u nacionalnom dresu

Savo Milošević je za reprezentaciju naše zemlje odigrao 102 utakmice što je apsolutni rekord. Za Partizan je nastupao 214 puta i postigao 183 gola.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here