Savo Milošević se obratio novinarima na redovnoj konferenciji za medije u Mančesteru.

 

– Put je dobro prošao. Imali smo vremena da se za ovu utakmicu spremimo bolje nego za prethodne. Svi su zdravi i voljni da sutra istrče na teren. Čeka nas dosta teža utakmica nego u Beogradu. Posle tog iskustva, znamo sa čime ćemo se susresti sutra. Ako to iskoristimo, možemo da očekujemo pozitivan rezultat – rekao je Milošević.

Crno-beli su nakon konferencije za medije istrčali na ‘teatar snova’ gde će odraditi trening.

– Večeras samo da se oseti trava. Doneo sam već sve odluke. To je praksa pred svaku utakmicu u Evropi, ne možemo sada raditi prekide i taktiku iz “bezbednosnih” razloga.Večeras će samo da se oseti odskok lopte, kako teren reaguje i kako da mu se prilagodimo – rekao je Milošević.

Solskjer izjavio da želi da od Partizana započne seriju pobeda i da se nada da Partizan neće po dobrom pamtiti ovo gostovanje?

– Svako ima svoje želje i nade, pa tako i mi. Naše želje nisu iste kao i njegove. I nadam se da će se naše želje ostvariti sutra – jasan je Milošević.

Engleske medije ponovo je interesovala jedna tema – rasizam.

– Nemam problem sa rasizmom. Stvar je da mi nemamo taj problem u Srbiji. Mi nemamo nijedno ministranstvo koje se time bavi, jer mi rasizam u Srbiji nemamo. Igrao sam za mnoge klubove, borio se za demokratiju u svojoj zemlji, bilo kakva diskriminacija meni je strana. Ja se protiv toga borim. Iskreno vam kažem, mi nemamo problem sa rasizmom. I nemam vremena da vam objašnjavam bilo šta o tome, uputite se bolje – odgovorio jeMilošević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here