Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izajvio je da su svi u klubu sreći što su posle mesec i po dana počeli sa treninzima.

– Mislim da su svi srećni što smo počeli da radimo. Ovaj period od mesec i po dana nije bio prijatan za ljude koji se bave profesionalnim sportom, jer nije lako bez treninga. Dobro je, zadovoljni smo što smo počeli. Prva nedelja će proći u laganim treninzima, sutra ćemo imati medicinska testiranja, da vidimo u kakvom su stanju igrači, da li su svi dobro. Na osnovu toga ćemo dodatno praviti plan – rekao je Milosević na prvom treningu.

On je istakao da ne može ništa konkretno da kaže kako će izgledati treninzi dok se ne bude znali da li se i kada se nastavlja takmičenje, te da će se u skladu sa tim praviti dalji planovi.

– Veoma je bitno da smo na terenu, da smo počeli – rekao je Milošević i dodao da su igrači raspoređeni po nekoliko svlačionica, da neće biti ručkova i sastanaka u narednih pet-šest dana dok ne vide kako se situacija odvija.

– Trudićemo se da ispoštujemo mere koje smo dobili, mislim da smo svi mi i igračci bili disciplinovani i ovih više od mesec i po dana. Nema razloga da tako ne bude u ovom periodu sada. Bitno je da se igrači polako navikavaju na režim treninga i da vidimo u kom su stanju – rekao je on.

Crno-beli su posle zagrevanja podeljeni u grupe po 10 i tako trenirali, shodno preporukama.

– Imamo sreću što imamo nekoliko terena, pa ćemo odvojiti dve ili tri grupe da bismo zadovoljili i taj uslov. Treninzi su koncipirani tako da se radi samo istrčavanje i neće biti kontakt igre niti bilo kakve igre. Momci su uvek bili disciplinovani i biće i sada kada je u pitanju ovaj poseban režim rada – zaključio je Milošević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here