Milošević: Titula u Srbiji ništa ne znači

0

On u razgovoru sa "Press" potvrđuje ono što je rekao još zimus, a to je da nikada više ne želi da se kandiduje ni za kakvu funkciju od javnog interesa u Srbiji.

"U mom razmišljanju ništa se nije promenilo, a i da jeste, može samo nagore. Kod nas se radi po zastarelom sistemu i svakim danom smo sve dalji od Evrope u organizaciji, pripremama, uslova za rad… To može da vidi svako, i ja ne želim da budem deo nečega što nema budućnost i perspektivu", rekao je Milošević.

 

Potom se i osvrnuo na šampionsku trku Crvene zvezde i Partizana.

 

"Naravno, navijam da Partizan i ove godine uzme titulu. Sa druge strane, Zvezda ima bodovnu prednost i u ovom trenutku šanse su 70:30 u njenu korist. Ipak, sve je to manje važno jer naši klubovi pokažu pravo lice kada izađu u Evropu i takmičenje završe već u avgustu ili septembru. Čemu onda sve to? Neka mi neko kaže sutra u čemu je razlika ko je prvak, kada i jedni i drugi prolaze u Evropi kao i svih prethodnih godina", objasnio je Milošević.

 

Proslavljeni fudbaler je na kraju rekao da se u ovom trenutku bavi porodičnim biznisom, ali nije želeo da otkrije o čemu se radi.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here