Za utakmicu s Javorom (sreda, 17 časova) Partizanov trener najavio novih 11 igrača u odnosu na sastav koji je izneo teret pobede u 161. “večitom derbiju”.

– Nemamo mnogo problema sa povredama. Odlučili smo posle treninga da rotiramo neke stvari, tako će sutra u Ivanjici izaći 11 novih igrača. Prisiljeni smo da napravimo promene u timu, nadam se da to neće uticati na ono što treba da uradimo – rekao je Milošević na pres-konferenciji u SC Teleoptik.

On je rekao da njegov tim očekuje teško gostovanje u utakmici koja je trebalo da se igra u drugom kolu, ali je odložena zbog Partizanovih obaveza u Evropi.

– Čeka nas teška utakmica. Ivanjica je tradicionalno neugodan protivnik, ne samo nama nego svim ekipama. Teren je malo manjih razmera. Izuzetno poštujem kolegu Bondžulića. Gledao sam nekoliki mečeva i to je ekipa koja može da napravi problem ukoliko im to dozvolite.

Milošević je rekao da Bibras Natho sigurno neće putovati u Ivanjicu i objasnio o kakvoj povredi je reč.

– Nije veliki problem, na svu sreću. Nezgodan je udarac bio.

Milošević je istakao da i meč sa Javorom dolazi posle velike potrošnje igrača u mečevima protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope (2:2) i Crvene zvezde (2:0).

– Potrudićemo da ekipu pripemimo što bolje. Nadamo se da će novi starteri doneti novu energiju.

Na novinarsku konstataciju, da će sutra u Ivanjici da slavi jedan klub u kojem je jedan Milošević, da li otac ili sin, trener “crno-belih” se saglasio.

– To je verovatno zanimljivo svima. Ne bih voleo da se stavlja akcenat preterano na to. Nikola ima svoj put i bori se sam za sebe. Sa druge strane, ja već šest meseci imam svoj pakao – rekao je Milošević i osvrnuo se i na preporod Sejdube Sume.

– Najbitnije da se Suma oseća delom ekipe, da nije tako ne bismo našli zajednički jezik. Sve je ovo njegova zasluga, pokazao je volju i želju. Moje odluke zavise samo od igrača.

Milošević je upitan i da prokomentariše prekršaj u 68. minutu “večitog derbija” i prekršaj nad golmanom Vladimirom Stojkovićem posle kojeg je Zvezdi poništen gol, a na šta je odgovorio da nije pogledao snimak sporne situacije i da neće da komentariše suđenje, kao što nije ni do sada radio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here