Trener Partizana Savo Milošević je izjavio na pres konferenciji u prostorijama Partizana da ne treba ući u duel sa Moldeom sa pritiskom.

– Pred nama su dve utakmice koje mogu da odrede celu sezonu. U prethodnih 5 meseci smo uradili mnogo lepih stvari, ali sve to može da padne u drugi plan ako ne uspemo da uđemo u Ligu Evrope. Ipak, nije biti ili ne biti i ne smemo da sebi natovarimo preveliki pritisak. Ne smemo da potcenimo rivala nijednog trenutka. Molde je ozbiljna ekipa, nema lakih protivnika u ovoj fazi takmičenja. Fizički su jaki, disciplinovani i organizovani, znamo sve o njima. Igraćemo ofanzivno, ali ne smemo da srljamo i budemo nestrpljivi. Insistiraćemo na tome da imamo veći posed.

Štoper crno-belih Strahinja Pavlović ističe da će prazne tribine biti otežavajući faktor:

– Svi smo fokusirani na utakmicu, neće nam biti lako bez navijača, ali mi ćemo igrati na pobedu. Nadamo se da će Ostojić biti spreman da zaigra od početka. Imaćemo danas analizu utakmica Moldea u dosadašnjim kvalifikacijama za Ligu Evrope, šef će nam ukazati na njihove prednosti i slabosti – kaže fudbaler Partizana, koji je odgovorio i na pitanje o svom prelasku u Lacio.

Utakmica Partizan-Molde igra se sutra od 21h.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here