Novi selektor reprezentacije mlade reprezentacije predstavio se navijačima.

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Nenad Milovanović, pred novi ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. u intervjuu za sajt FSS govori otvoreno o kultu reprezentacije, atmosferi, rivalima, očekivanjima i igračima na koje računa za predstojeće utakmice.

– Svi zajedno imamo zadatak da stvorimo kult reprezentacije. Igračima taj grb na dresu mora da bude svetinja, ne samo rečima već i delom. Kada dođu u Staru Pazovu, treba da znaju gde su i zašto su došli – rekao je Milovanović.

Ističe da neće tražiti alibi.

– Ne tražim alibi, ali malo smo hendikepirani sa vremenom za razliku od Rusije koja je već bila na okupu, odigrala nekoliko pripremnih utakmica, selektirali su dobar tim Možda smo malo deficitarni na pozicijama desnog bočnog defanzivca i zadnjeg veznog, najjači smo u ofanzivnom delu gde mogu da računam na naše internacionalce Vlahovića, Joveljića, Adžića, Zlatanovića – poručio je Milovanović.

Milovanović je istakao da neće isključivati iz tima igrače koji su obezbedili status A reprezentativca ali…

– Ne mogu decidirano da kažem da neću pozivati igrače koji su već obezbedili status A reprezentativca, ali oni po povratku među svoje vršnjake nemaju više isti motiv i tu dozu adrenalina koju ja želim da vidim kod svakog svog igrača – rekao je selektor ‘orlića’.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here