Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da su crveno-beli zasluženo jesenji prvaci i da je srećan zbog čitave polusezone.

Izabranici Dejana Stankovića pobedom protiv Metalca stavili su tačku na jesenji deo Superlige, a defanzivac Milunović bio je strelac jedinog gola na jučerašnjem meču.

– Najbitnije je naravno da smo pobedili i da smo ostvarili naš cilj u prvenstvu. Kako smo započeli sezonu u Superligi tako je i završavamo – pobedom. Zasluženo smo jesenji prvaci i veoma sam srećan zbog čitave polusezone. Igramo kup utakmicu protiv Rada i uradićemo sve da i u tom meču pobedimo i da zasluženo odemo na odmor – rekao je Milunović za klupski sajt.

Milunović je istakao i da je najbitnije da je ekipa završila polusezonu bez povreda, a otkrio je i da li je očekivao golove na svom kontu ove jeseni.

– Iskreno kada ste fudbaler uvek se nadate golovima, ali nisam nešto specijalno očekivao mnogo pogodaka. Najbitnije mi je da mene i moje saigrače posluži pre svega zdravlje. To je najbitnije da smo skoro svi završili polusezonu bez povreda, a našem Kataiju koji se oporavlja želim da ga brzo vidimo na terenu i čekamo ga na pripremama.

Milunović je otkrio i da je disciplina na terenu ključ uspeha.

– Raduje me što smo veoma efikasna ekipa, postižemo zaista mnogo golova, ali ujedno smo i veoma čvrst tim u defanzivnom delu. Ključ uspeha je naša disciplina na terenu, u svakom trenutku svi igrači znaju šta treba da rade i mislim da je mali broj primljenih golova upravo rezultat toga. Takođe, želeo bih da čestitam predstojeće praznike našim navijačima i da se što pre vidimo na stadionu – zaključio je Milunović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here