Mimi Oro molila sudiju: Nemojte me u zatvor, vidite kako sam lepa

0

youtube.com/In Production Official
Sudija je nije razumela kao dama "damu": Mimi Oro
 

Sudiju za prekršaje, starleta poznata kao Mimi Oro, pokušala je da ubedi rečima:

– Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama – molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

"Pala" još jedna starleta

Među uhapšenima je i starleta Anđela Veštica (23), koja je odmah priznala delo, platila kaznu pa je puštena na slobodu.

Mimi Oro, još četiri devojke i makro uhapšeni su u sredu u jednom beogradskom hotelu.

– Policija je duže pratila mladića za koga se sumnja da je organizovao prostituciju. Onda se došlo i do grupe devojaka. Svi su uhapšeni u hotelu. Većina devojaka je odmah platila kaznu i tako izbegla zatvor, dok je Živanovićeva odvedena kod sudije za prekršaje, koji ju je osudio na osam dana zatvora. Posle presude, ona je prebačena u ženski zatvor i podnela je žalbu na presudu – rekao je izvor "Blica" iz policije.

Prilikom hapšenja, kod makroa su pronađena četiri mobilna telefona, laptop, 16 mobilnih telefona, tabelarni prikaz zarada devojaka. U mobilnom telefonu i laptopu nađene su poruke i adrese određenih osoba. U katalogu su bile i slike obnažene Živanovićeve.

Dobila 8, a mogla i 30 dana pritvora

Prekršajni apelacioni sud potvrdio je da se Milica Živanović žalila na presudu kojom je osuđena za prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru. Kao je saopšteno iz suda, sud je dužan da žalbu dostavi drugostepenom prekršajnom sudu u roku od 24 časa, računajući od časa kada je žalbu primio. Drugostepeni prekršajni sud dužan je da o žalbi odluči i svoju presudu dostavi sudu u roku od 48 časova računajući od časa prijema spisa predmeta. Zaprećena maksimalna kazna za ovaj prekršaj je 30 dana zatvora i ne može se zameniti u novčanu kaznu, navodi sud.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here