Instagram
Mina Joksimović

Mlada muzičarka Mina Joksimović gostovala je u emisiji “Prvi red” na K1 televiziji i pričala o pesmi “Run Away”, svojim planovima i podršci roditelja.

– Kada sam dobila ponudu za pesmu “Run Away” napisala sam je za deset minuta jer sam želela što pre da je završim. Odmah sam je poslala roditeljima i bliskim ljudima koji su bili oduševljeni. Bila sam šokirana kada je pesma postala toliko popularna, nikada ne možete da znate da li pravite budući hit – rekla je Mina za K1 televiziju.

– Odlučila sam da se u ovoj pesmi predstavim imenom i prezimenom i zato mi je posebno drago što je pronašla put do stranih slušalaca.

Mina je otkrila da je jako samokritična i da joj najviše znači podrška roditelja.

– Najvažnije mi je šta mi oni kažu, naravno kada mi daju savet da nešto izmenim ja ih i poslušam. Oni su uz uvek uz mene i mnogo sam naučila od njih. Tata me je naučio da na muzici radim non-stop. On i ja odlično sarađujemo i velika mi je podrška od početka.

Mlada muzičarka je rekla da joj je fakultet trenutno na prvom mestu.

– Imam mnogo kolokvijuma u januaru, ostalo mi je još par meseci da završim fakultet i to mi je sada prioritet. Radim na mnogim pesmama kod kuće, ali ako bih jednu sada objavila, omelo bi me u učenju. Nigde ne žurim, imam 26 godina.

Ona je rekla da su internacionalna i domaća muzička scena dve potpuno različite stvari i da je ponosna što se na svetskoj sceni probila kao anonimus.

– Nisam planirala da radim za inostrano tržište, to je samo došlo do mene, planirala sam da u Srbiji gradim karijeru i komponujem za pozoriše i film – rekla je Mina za “Prvi red”.

– Zbog pesme “Run Away” kontaktirao me je jedan poznati grčki kompozitor, poslao mi je demo za novu pesmu, ako ona prođe dobro u inostranstvu želim da je otpevam i na srpskom jeziku – zaključila je Mina za K1 televiziju u “Prvom redu”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here