Instagram/minakostic_official
Mina Kostić

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, reporter Nemanja Vujičić ugostio je u svom kafanskom kutku pevačicu Minu Kostić.

Kostićeva je na samom početku otkrila da njena naslednica Anastasija nije krenula maminim koracima.

– Istina je, da. Krenula je skoro, izražila se želju da bude manekenka, onda smo krenuli lagano sa tim, to će biti nešto novo za nju, ali super joj ide, izgleda da je rođena sa tim. Dešavaće se, eto, nešto novo u mom životu, ja sam rekla da ću uvek biti tu za nju i da ću je podržavati, šta god da bude radila, dobra je, najbitnije je da smo zdravi – priča Mina.

Pevačica je otkrila i da li je zadvoljna svojom ćerkom, te i da li ima problema s njom, s obzirom na to da je trenutno u pubertetu.

– Prezadovoljna sam, s obzirom na to kakva je situacija, nisu išli jedno vreme u školu, ali ja sam zaista zadovoljna. Bogu hvala, bitno je da decu razumemo i da im što manje dajemo da se igraju telefonima, treba im se posvetiti. Ona je u tim godinama, u pubertertu, ali je dobra, stvarno, ne mogu da se žalim – otkriva Mina.

Kako je Kostićeva u ovom gostovanju blistala od sreće i odisala pozitivnom energijom, Mina je otkrila da li je pronašla “jaču polovinu”.

– Ne, nisam se zaljubila. Što, je l’ tako izgledam? Pa, srećna sam, ispunjena, stvarno sam zadovoljna svojim životom, hvala Bogu. Našla sam negde svoj mir, to je negde najbitnije od svega. A i što da ne budem srećna, sve oko mene je lepo i svaki dan slavim – zaključuje Kostićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here