Foto: Instagram printscreen
Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak

Tokom vanrednog obilaska radova, ministar Momirović naišao na određene nepravilnosti.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je rešio da vanredno obiđe radove na obilaznici oko Beograda.

Tamo je zatekao situaciju koja nije bila prijatna, naime određeni rokovi su pomereni, što je veoma uznemirilo ministra Tomislava Momirovića, pa je morao oštro da reaguje.

On je izvođačima, stranih i domaćih kompanija, rekao kako pomeranja rokova ne sme biti praksa i da je to krajnja odluka koju svi moraju poštovati.

“Otkazao sam tri sastanka zbog vas! Ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Poslednji put kada smo se videli, dogovorili smo se da krajni rok bude 15. april. Mislim i na vas i na Kineze. Je li tako direktore Drobnjak? Priđite, molim vas. Jociću, priđite i vi. Jesmo li se dogovorili da je krajni rok za završetak radova 15. april?”, u tom trenutku je Drobnjaku zazvonio telefon, na šta je Momirović burno reagovao:

“Molim vas da odmah ugasite telefon!”

Ministar je nastavio da ispituje prisutne i još jednom naglasio da pomeranja rokova nema i da 15. april mora biti krajnji datum.

“Nemojte sebi da dajete za pravo da pomerate rokove, dobro ste plaćeni, dobri ste partneri. Direktore, nemojte da dozvoljavate to!”, kazao je Momirović Drobnjaku.

Kako je obilazak protekao možete pogledati u videu ovde!

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here