Promo
Leontina i Minja Subota

Povodom početka školske godine Dečji kulturni centar Beograd i ambasada Srbije u Kraljevini Danskoj za decu u rasejanju i njihove porodice u subotu, 14. septembra u ambasadi u Kopenhagenu organizuju koncert Minje Subote i Leontine.

– Kako bi školarci najradosnije počeli školsku godinu, čuveni Minja Subota, veliki prijatelj dece svih generacija i Leontina Vukomanović, kompozitor, interpretator i pomoćnik direktora za programsku delatnost Dečjeg kulturnog centra Beograd napraviće pravi muzički spektakl. Zato pozivamo našu dragu decu i njihove porodice da nam se pridruže u svečanoj sobi Ambasade, koja će biti ispunjena pesmom, muzikom, ljubavlju i iskrenom radošću koju samo srećni mališani mogu da stvore – poručuju iz Dečjeg kulturnog centra.

Kocert počinje tačno u podne, a mladi će imati priliku da uživaju, dok će se njihovi roditeji podsetiti,  legendarnih hitova poput „Deca su ukras sveta”, „Išli smo u Afriku”, „Slon lepotan Dondolan”, „Vuče, Vuče, bubo lenja'”, „Au, što je škola zgodna” i „Kako rastu deca”…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here