Foto: K1 Televizija/Promo
Miodrag Miki Krstović

Poznati glumac Miodrag Krstović koji u Beogradskom dramskom pozorištu ima sjajnu ulogu u predstavi „Cement Beograd“ o kojoj priča ceo grad, danas je u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 otkrio i nešto više o svom privatnom životu.

Sa velikom radošću govorio je o svojoj kući u Tekiji na Dunavu.

– Šalim se pa kažem da je meni vikendica u Beogradu. Moja devojka Ivanka, odnosno moja supruga i ja, živimo 230 kilometara odavde. Na Dunavu. Tamo je toliko divno da se to rečima na može opisati. To je nacionalni park. Kupili smo zemlju i sve sagradili. Mislio sam u jednom trenutku da ću se potpuno tamo preseliti i da ću se profesionalno baviti ribolovom, ali sada mislim da bi to bila pogrešna odluka. Bilo bi mi dosadno. Otišao bih u autizam. Meni je bog dao dar i ja sam dužan da ga delim i da mu tako za taj dar vratim – kazao je glumac.

Iako u prirodi uživa, raduje se svaki put i kada dolazi u Beograd.

– Dođem uvek dan pred predstavu i mnogo se radujem. Što ću igrati u pozorištu, videti se sa prijateljima. Ali, radujem se i kada se vraćam natrag. Beograd nije isti grad u odnosu na onaj koji ja poznajem. Živimo u haotičnom vremenu – kazao je poznati glumac na K1.

1 COMMENT

  1. Миодраг Мики Крстовић је српски глумац познат је по улогама домаћих филмовима, серијама ТВ Драмама, позоришним представама и у документарно-играним серијама као што су: Милан Кујунџић Абердар у ТВ Серији „Светозар Марковић“, Архимадрит Мелентије Павловић у ТВ филму „Карађорђева смрт“, Поп Јован Протић у ТВ Серији „Алекса Шантић“, Пуковник Александар Машин у ТВ Серији „Крај династије Обреновић“, Никола Тесла у ТВ Филму „Тесла или прилагођавање анђела“, Војвода Вујица Вулићевић у документарно-играној серији „Трагом Карађорђа“, Илија Гарашанин у документарно-играној серији „Кнежевина Србија“, Отац Макарије, Милан Пироћанац и Јосиф Панчић у документарно-играној серији „Заборављени умови Србије“, Никола Пашић у документарно-играном и филму и серији „Србија у Великом рату“, Сердар Јанко Вукотић у документарно-играном филму „Мојковачка битка“, Стеван Стојановић Мокрањац у документарно-играној серији „Музика у Великом рату“, Михаило Полит-Десанчић у филму и серији „Santa Maria della Salute“, Краљ Петар Први Карађорђевић у филму „Зона Замфирова – 2 – Врати се Зоне“ и Генерал Јеврем Дамјановић у серији „Александар од Југославије“.
    Миодраг Мики Крстовић је добар глумац!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here