Vesti
Mira Škorić

Pevačica Mira Škorić zbog zdravstvenih problema dosta puta bila na meti loših komentara. Popularna folkerka otkriva da su je dosta puta sahranili zbog bolesti, kao i da su je otpisali.

Škorićeva posle duže medijske pauze pristala je da razgovara o događajima koji su obeležili njenu 34 godine dugu karijeru i privatni život.

Ona je ovaj put bez dlake na jeziku govorila o svojim hitovima, razlozima zbog kojih izbegava javni život, budućim planovima, ali se dotakla i perioda kada joj je u životu bilo najteže.

– Ne umem da se foliram, iskrena sam i to me je u životu mnogo koštalo – keže pevačica i dodaje:

– Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam… Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to… Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili: “Ma, nema ništa od nje, dosta je i pevala” – istakla je ona.

Škorićeva navodi da predaja u ovim situacijama nikada nije bila opcija iako su je sahranjivali živu. Uprkos tome što je zapadala u izuzetno teška stanja.

– Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali – rekla je Mira.

Mira se prisetila i svojih početaka, pa priznala da nije htela da snimi jedan od svojih najvećih hitova “Zašto nosiš prsten moj”.

– Bilo je to 1991. godine kada su album radili Marina Tucaković, Aleksandar Futa Radulović i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu “Zašto nosiš prsten moj”, čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu – rekla je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here