Mirela: Jednu kartu poklanjam Ani!

0

Redakcija "Vesti-online": Svečano uručenje vaučera Mireli Hadžić
 

"Iznenadila sam se kada sam videla reklamu za nagradnu igru na Fejsbuku. Tada sam bila kod drugarice i baš smo pričale o tome koliko mi dečko nedostaje. Ja čak i nemam profil na Fejsbuku i da nisam bila kod drugarice ne bih ni znala za nagradnu igru", priča nam Mirela.

 

Od tog trenutka znala je da mora da dobije kartu. Kaže da je to želela više od svih, a to nam je i potvrdila velikm brojem mejlova. U svakom je pisala o ljubavi.

 

"Moj dečko je rođen u Beču. Njegovi roditelji su iz Srbije, pa često dolaze ovamo. Tako smo se i upoznali. Već četiri godine smo u vezi, uprkos razdaljini koja nas deli. Ja nikad nisam bila u Beču, a on je poslednji put u Srbiji bio u avgustu, " priča Mirela.

 

"Moj dečko radi u Beču, ali dolazi kad god je slobodan. Sada planira da dođe u februaru. Razmišljam da li da mu tada kažem da sam osvojila kartu do Beča, ili da ga iznenadim i javim mu se kad stignem u Beč“, neodlučna je Mirela.

 

Ona nema novi pasoš, pa je ova nagrada došla u pravi trenutak. Kaže da će pravo iz naše redakcije u SUP u Zemunu da preda dokumenta.

 

Mirela ima 19 godina. Radi kao izlagač u jednom beogradskom tržnom centru. Završila je srednju pravno-birotehničku školu. Ove godine je polagala prijemni na Filološkom fakultetu, odsek nemački jezik i književnost, ali nije ušla na redovne studije.

S obzirom da plaćanje školarine za nju, iz finansijskih razloga, nije prihvatljivo, odlučila je da se zaposli, a da na leto ponovo pokuša da upiše fakultet.

 

U međuvremenu je upisala kurs nemačkog jezika u austrijskom kulturnom centru u Beogradu i dobila diplomu.

"Volim nemački jezik. Puno mojih prijatelja živi u Nemačkoj i Austriji. Radujem se što ću konačno moći da isprobam svoje znanje nemačkog, a planiram i da se raspitam da li postoji mogućnost da tamo jednog dana nastavim studiranje, " kaže Mirela.

 

Pošto joj je jedna karta dovoljna, Mirela je rešila da drugu kartu pokloni nekom od takmičara koji su ušli u najuži izbor. Mirela je odlučila: biće to Ana Božilv.

 

"Odlučila sam da to bude Ana zato što je njen dečko skoro imao operaciju kičme i trenutno se oporavlja. Ona je želela da ga iznenadi i pojavi se na njegovom rođendanu", kaže Mirela.

 

I Helena Petrović dobitnica karata Beč- Beograd stupila je u kontakt sa Mirelom. Ona bi veoma volela da se upoznaju. Dogovorile su se da će čim Mirela dođe u Beč popiti kaficu, a uz kaficu će razmotriti kako da Mirela dobije stipendiju, pošto Helena već studira u Beču.

Kada smo nazvali Anu i saopštili joj Mirelinu poruku, njenoj sreći nije bilo kraja. Zahvaljivala se, pala je i po koja suza radosnica.

"Nadam se da će ti dečko brzo ozdraviti“, poručila joj je Mirela.

S obzirom da obe planiraju da idu u Beč u aprilu, možda će otputovati zajedno. Veoma bi volele da se upozaju, jer imaju osećaj da ih je ova nagradna igra spojila sa nekim ciljom. Da li je na pomolu dupla svadba u Beču kojoj će kumovati "Vesti-online" – ne znamo.

Mi smo svoj deo završili, a ljubav nek uradi ostalo.

Srećan put i uživajte.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here