youtube/printscreen

Popularna glumica Mirjana Karanović poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje fanove.

Naime, šezdesetčetvorogodišnja umetnica trenutno odmara u Crnoj Gori odakle je podelila provokativnu fotografiju sa plaže. Uspešna Beograđanka nasmejano je pozirala ležeći bez ijedne krpice na sebi, a intimne delove tela pokrila je peskom.

– Kad nabacim kostim za kupanje – napisala je duhovito Karanovićeva i dodala da je nije briga ko šta misli.

Nakon objave plavokose dame usledili su komentari vernih pratilaca koji su joj uputili niz komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda u sedmoj deceniji života, te poručili da ih njena hrabrost i smelost ostavljaju bez reči.

Fotografiju pogledajte ovde!

10 KOMENTARA

  1. Znate, postoje razne vrste zagadjenja. Vazdušno, vodeno, kopneno… ovo je vizuelno zagadjenje, naj goreg tipa. Molim vas, zagadjuju mi vazduh i vodu i zemlju a sada i oči. Povraća mi se

    • Превише гледате старлете, па сте погрешно формирали укус – тражите пластично виме и пачији кљун. Карановићка је згодна жена.

    • Najgoreg se piše zajedno.Pa je sve jasno,profil osobe ko i zbog čega ostavlja negativan komentar za barda Srpske i Jugoslovenske kinematografije.

  2. Teca, Nepristojnost na nivou, verovatno gledas nase proslavljene starlete i njihove silikone pa ti normalna zena zagadjuje oci , ili ti mozda odgovara ona sarena zastava, pa kada dobro razmislim tu pripadas.

  3. Teco, dali tetka bolje izgleda ili je to ono ” u tudjem dvoristu vidis slamku a u svom nevidis balvan” bice da je to.

  4. To sto je rekla da je nije briga ko sta musli, cisto sumnjam da niko nista i ne misli.Ipak njezine godine itd..mislim ioak zalosno.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime