Foto: MN Press
Mirka Vasiljević Vujadin Savić

Lepa glumica Mirka Vasiljević istakla je da se ona i njena porodica osećaju odlično nakon borbe sa koronom i da njenog supruga Vujadina koji je sada na Kipru sledeće nedelje očekuje povratak ekipi.

– Trebalo je i ja da odem za njim na Kipar, ali ostala sam malo duže kako bi deca još malo uživala sa našim porodicama. Međutim, u međuvremenu je Srbija ponovo dospela na „crnu listu“ zemalja, tako da do avgusta ne verujem da ćemo moći da odemo. Nadamo se da ćemo u avgustu biti svi sa Vujadinom – rekla je glumica u emisiji “Kec na jedanaest” na K1.

Mirka Vasiljević je i istakla da je njen suprug Vujadin na Kipar stigao sa dva negativna testa, kako nalažu propisi, i da je sve u najboljem redu.

– Bogu hvala, Vujadin je odlično, ali sada jeste kod kuće jer smo za njih rizična zemlja, pa je preventivno kod kuće kako bi zaštitio i sebe i druge. Ali, sledeće nedelje priključuje se ekipi. Trenirao je ovih dana kod kuće i sledeće nedelje nastavljaju tamo gde su stali u martu kada je prvenstvo prekinuto.

Glumica je priznala i da se ove situacije upravo najviše i plašila dok su bili na Kipru, a ovde na snazi bila vanredna situacija.

– Vujadin je imao prvenstvo, deca su išla u školu i tamo je od početka bila dosta drugačija situacija nego ovde, povoljnija. Kada je došao trenutak da se vratimo u Srbiju strahovala sam od ove situacije – da ćemo biti razdvojeni. Kada ne radim, najviše volim da smo svi zajedno, jer je porodica najveća radost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here