Instagram
Mirko Šijan i Bojana Rodić

Sin Goce Božinovske i Zorana Šijana Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić odlučili su da se tajno venčaju. Iako su planirali veliku svadbu i veselje, od toga su po svemu sudeći odustali, pa će intimnoj ceremoniji prisustvovati samo članovi najuže porodice i kumovi.

Na taj korak su se odlučili jer Bojana ulazi u deveti mesec i svakoga dna treba da se porodi. Crkveno i građansko venčanje će se, prema rečima našeg izvora, obaviti u Surčinu, gde mladenci žive otkako su uplovili u vezu. Nakon toga uslediće porodični ručak u jednom restoranu na Dunavu.

Bojana i Mirko su kompletno renovirali kuću, a gornji sprat su preuredili po svojoj želji. U tome su im pomogle obe porodice, a Goca ne krije da se sinu i snaji ne meša u život

. – Neka rade šta god žele. Ja sam tu da im pomognem, a ne da im odmažem. Moj Mirko je sad drugi čovek. Uozbiljio se i shvatio šta su mu prioriteti. Jedva čekam da unuče dođe na svet, to je najvažnije, a o svadbi ne želim da govorim dok sin i snajka ne budu odlučili da kažu šta imaju tim povodom. Važno je da su deca srećna i zadovoljna, a veselja će svakako biti, bože zdravlja – rekla je Goca za medije.

Sa druge strane, Mirko izbegava da govori u javnosti o privatnom životu, ali je zato aktivan na društvenim mrežama, gde svakodnevno pokazuje kako uživa s budućom suprugom u njihovom domu nadomak aerodroma “Nikola Tesla”. Otkako je Bojana ostala trudna, mladi Šijan više ne luduje i ne izlazi kao pre po gradu. Život je totalno promenio i podredio ga obavezama prema porodici. Štaviše, često pokazuje kako se ophodi prema sinu Veljka i Bogdane Ražnatović, koji im često dolazi u goste. Inače, Bojana Rodić našla se u centru medijske pažnje kad se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a zatim je i ona uplovila u vezu s Mirkom i dodatno zaintrigirala javnost.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime