Nikola Idžan
Miroslav Ilić na koncertu u Australiji

Pred tradicionalni rođendanski koncert u Centru “Sava” 10. decembra, pevač narodne muzike Miroslav Ilić gostovao je u Australiji. Za vreme kraće petnaestodnevne turneje pevao je srpskoj zajednici na najmanjem kontinentu, ali i drugim ljubiteljima narodne muzike, koji vole pesme “Slavuja iz Mrčajevaca”. Ilić je gostovao u najvećim australijskim gradovima, Pertu, Melburnu, Adelajdu, Brizbejnu i Sidneju.

– Sve sale, u kojima je Miroslav Ilić pevao bile su ispunjene do poslednjeg mesta, koje obično primaju oo 2.000 posetilaca. Miroslav je pevao svoje najveće hitove, „Smej se, smej“, „Božanstvena ženo“, „Jesen sedamdeset i neke“, „Pozdravi je, pozdravi“, „Ova noć“, „Luckasta si ti“, „Tako mi nedostaješ“ i druge. Ilić je više puta morao da peva na „bis“, a koncerti su bili uvek duži nego što je planirano – rekao nam je Nikola Idžan, Ilićev menadžer, koji je sve vreme trajanja turneje bio uz Miroslava.

Tokom gostovanja Miroslav se susreo i sa devojkama iz grupe „Šmizle“, koje su u isto vreme imale turneju po Australiji.

– Turneja po zemlji kengurova mi je dobro došla da „naoštrim glas“ za veliki izazov koji očekujem 10. decembra na svom tradicionalnog rođendanskom koncertu u Centru „Sava“ – rekao nam je Miroslav, koji nestrpljivo očekuje nastup pred Beograđanima, sa kojima se nije družio skoro godinu dana.

Miroslav Ilić sa menadžerom Nikolom Idžanom u Sidneju

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here