Dijana Milojković, srpska misica i Miss Evrope 2014. godine, koja je u ponedeljak izgubila bitku s rakom u 33. godini, sahranjena je danas na groblju u Ćupriji.

Povorka sa kovčegom krenula je oko tri sata, iako je sahrana bila zakazana u 14 sati. Cela Ćuprija stigla je na sahranu i u uz jecaje izjavljivali su saučešće neutešnoj porodici.

Među prvima na sahranu je stigao njen bivši verenik Stefan Karić, noseći ogroman venac sa belim ružama.

Dvorište porodične kuće malo je da primi sve koji su došili da izjave saučešće neutešnoj porodici mlade misice. Čuje se plač i jecaji neutešne majke, koja danas na večni počinak ispraća ćerku.

Sahrani je prisustvovala i Aleksandra Prijović

Na sahranu je stigla i Aleksandra Prijović, koja je došla sa prijateljem i donela veliki venac. Pognute glave, utučena, pevačica je čekala da porodici izjavi saučešće.

Rada Manojlović

I pevačica Rada Manojlović stigla je na sahranu. Sva u crnom držeči svece u ruci, pala je u zagrljaj koleginici Aleksandri Prijović. Njih dve su se dugo tešile, sve vreme plakajući za Dijanom.

Ispred porodične kuće pokojne misice vladao je muk i tišina, rodbina i prijatelji se se okupljaju kako bi na večni počinak ispratili voljenu Dijanu.

Poslednjih nekoliko nedelja pre smrt Dijani se stanje izuzetno pogoršalo. Mobilni telefon više nije koristila, a na Svetski dan borbe protiv raka objavila je tekst, koji je ujedno i njen poslednji na blogu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here