Mišković vidi izlaz kako da Srbija izađe iz krize!

0

Ulaže 150 miliona evra u tri značajna građevinska projekta: Miroslav Mišković
 

"Ja vidim izlaz – i kompanijski, i državni – u investicijama u razvoj. Štednja je neophodna, ali samo putem štednje neće naša kompanija, a ni naša zemlja moći da ostvari rezultate koju su planirani ekonomskom politikom", rekao je Mišković na konferenciji za novinare.

 

Mišković opet spasava Srbiju!

 

Misković je istakao da će novi Deltin poslovni centar projektovati jedan ugledni svetski arhitekta i istakao da će to to biti "umetničko delo i ponos Beograda".

Najavio je i da bi Delta uskoro mogla da počne izgradnju maloprodajnog centra u Novom Sadu, a u Beogradu, na Autokomandi, i izgradnju odavno najavljenog tržnog centra, najvećeg na Balkanu.

 

Mišković je kazao da je o ta tri projekta razovarao na sastanku sa srpskim premijerom Aleksandom Vučićem, uz ocenu da su ti poslovi značajni za Srbiju jer će angazovati domaće kompanije. Precizirao je ga će samo u izgradnji biti angažovano 6.000 radnika.

 

Na pitanje kakav je njegov odnos s premijerom, Mišković je rekao da nije važno to, već je važno da svi sarađuju kao bi privreda radila bolje i građani imali bolji život.

"Moj lični odnos i misljenje o njemu nije bitno, ali to ne sme da bude prepreka saradnji između vodeće srpske kompanine i Vlade Srbije, pa i njenog premijera. Mi svi zajedno imamo samo jedan zadatak, a to je da srpska privreda bolje radi i da građani Srbije vide bolju perspektivu i bolju život", istakao je Mišković.

 

On je ocenio da je veoma značajno da se sastanci premijera i privrednika o ekonomskoj politici, kakav je bio u ponedeljak, 12. maja, redovno održavaju.

"To je mesto gde privrednici treba da iznese svoje stavove i svoja razmišjanja, kako vide ekonomsku politiku i šta očekuju", rekao je Mišković, napominjućui da će Delta uvek podržavati mere koje bude donosila Vlada, ali će kritikovati one za koje misli da nisu dobre.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here