Mislili ste da znate gde je klitoris? E pa nemate pojma

0

Neki uopšte nisu znali koje su erogene zone žene
 

Kada su u pitanju erogene zone, 33 procenta muškaraca veruje kako su one različite kod različitih žena, dok veliki procenat samouverenih muškaraca nije uopšte znao odgovor.

 

Pročitajte još:

* G tačka je prošlost, žene imaj novu zonu zadovoljstva

* Rušenje mitova o seksu

* Trikovi zbog kojih ćete "proključati"

Ovo istraživanje pokazalo je da je vreme da muškareci nauče osnove i otkriju žensko telo, jer je njih 75 odsto izjavilo kako bi volelo otvoreno da razgovara o tome.

 

Razlika je uočena i u mišljenju parova o tome da li je za postizanje orgazma kod žena najefektnije stimulisati klitoris. To smatra 39 odsto muškaraca i 42 odsto žena.

Više od 20 procenata žena složilo se sa izjavom da je ”veličina bitna” i da je sve u penetraciji, dok je samo četiri procenta muškaraca to potvrdilo.

 

Takođe, muškarcima je potrebno ohrabrenje jer 37 odsto njih smatra kako njihove partnerke glume orgazam. Ali, samo je 16 odsto žena reklo da su nekada glumile orgazam ili još uvek glume. Muškarci misle i to da se žene vrlo često samozadovoljavaju, ali to nije tačno. Četvrtina žena je odgovorila kako to uopšte ne rade.

 

”Rezultati su veoma iznenađujući. Vidi se da postoji nedostatak komunikacije između dva pola i velika razlika u tome šta muškarci i žene misle. Ženska seksualnost je kompleksnija nego što mislimo i muškarci to još ne shvataj”, rekao je portparol francuske kompanije Soft Paris koji je radio istraživanje.

 

Cilj ovog istraživanje je poboljšanje komunikacija između suprotnih polova o ovim temama i unapređenje seksualnog života parova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here