Mitrović: Da nastavimo seriju pobeda

0

kkcrvenazvezda.rs

Nema opuštanja u Sremskoj Mitrovici: Luka Mitrović, kapiten Crvene zvezde

 

"Naša želja je da i u ovom meču zabeležimo pobedu i tako nastavimo trijumfalni niz u regionalnom takmičenju. Neće biti nimalo lako, posebno ako se u obzir uzme podatak da je Mega Leks druga najefikasnija ekipa u ligi. Iz tog razloga naša igra u odbrani će morati da bude na najvišem mogućem nivou", rekao je Mitrović, a prenosi zvanični sajt kluba. 

Crveno-beli su od početka 2015. godine odigrali tri utakmice, od toga dve na gostovanju, a sutra ih očekuje gostovanje u Sremskoj Mitrovici. 

"Zaista se nalazimo u paklenom ritmu utakmica. Mislim da smo se dobro spremili i da su svi moji saigrači rešeni da pruže pre svega veliku borbenost i dobru igru. Oni su mlada i veoma talentovana ekipa i u svaku sezonu ulaze sa sve većim ambicijama. Igraju sa dosta energije
i željni su dokazivanja", kazao je Mitrović. 

"Neophodno je da svih 40 minuta budemo agresivni i sprečimo da utakmice uđe u ritam koji bi njima više odgovarao", dodao je on. Utakmica 17. kola Jadranske lige između Mega Leksa i Crvene zvezde igraće se sutra od 19.00 u Sremskoj Mitrovici. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here