Napadač Fulama Aleksandar Mitrović privlači pažnju engleskih klubova, a interesovanje su izrazili klubovi sa Dalekog istoka.

Srpski reprezentativac drugi put ispada iz Premijer lige, uprkos odličnoj sezoni sa dvocifrenim brojem golova.

Uprkos lošim rezultatima, Mitroviću se ne žuri iz Fulama:

– Uživamo u fudbalu, igramo sve bolje i vreme je bilo da napokon i ovu krizu ostavimo iza nas. Oseća se dah optimizma i inspiracije u ekipu, pogotovo ruka mladog menadžera Skota Parkera. Sjajan je trener, veliki poznavalac igre i ne bih u našem uspehu ostavio nijedan milimetar prostora za priču o slučajnosti. Jednostavno, Parker je podigao Fulam i udahnuo nadu da ćemo biti sve ubedljiviji i konkretniji – kaže Mitrović.

“Mitrogl” je postigao 11 golova i veliko je pitanje gde će nastaviti karijeru naredne godine:

– Ne žurim. Prvo, pita se Fulam, veže me ugovor sa londonskim klubom još četiri godine. Drugo, sezona nije završena i nikad nisam gledao unapred, pogotovo u jeku takmičenja. Ume to da odvede misli na drugu stranu. Treće, uželeo sam se odmorim i tek kad dobro razmislim doneću odluku. Nije isključeno ni da ostanem u Fulamu, klub ima prvenstvu u odlučivanju. Znam da su zimus ljudi iz Fulama odbili svotu od 50.000.000 evra! Postoje ponovo interesovanja sa Dalekog istoka i to je sve što znam.Takve ponude retko se dobijaju i još teže odbijaju. Nije lako reći „ne”. Bože zdravlja, biće vremena i da razmišljam o tome, kad se završi sezona – poručio je Mitrović.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here