MN PRESS/foto: Marko Metlas

Fudbaleri Srbije 9. oktorba igraju protiv Luskemburga na gostovanju, a tri dana kasnije dočekuju Azerbejdžan u kvalifiakcijama za Svetsko prvenstvo.

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović uoči ovih duela istakao je da u timu svi očekuju dobru igru i pobede.

– Od početka ovih kvalifikacijama smo pokazali da na svakom meču idemo na pobedu, maksimalno smo pozitivni i motivisani, nikog ne potcenjujemo – istakao je Mitrović i dodao:

– Kad se igra za reprezentaciju uvek je specijalni osećaj, to svi najviše volimo, znamo da smo bolji od rivala i optimisti smo. Igrali smo i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana, Luksemburg je ostavio bolji utisak i očekujemo da će protiv njih na gostovanju biti dosta teže, nego u Beogradu protiv Azerbejdzana – rekao je Mitrović u izjavi za FSS.

Srbije u subotu gostuje Luksemburgu 20.45 sati, a 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu u istom terminu.

– Luksemburg igra bez pritiska, ali sa našim kvalitetom pobeda ne bi trebala da dođe u pitanje – kaže on.

Mitrović se osvrnuo i na situaciju u klubu, jer je njegov Hetafe loše startovao u Primeri, došlo je do promene trenera, Mičela je zamenio Sančes Flores.

– U prvih četiri, pet kola smo zasluživali mnogo vise. Posle promene trenera očekujemo bolje rezultate. Što se mene tiče, uvek može bolje, ali sam zadovoljan formom – zaključio je Mitrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here