Mitrović odbio da pruži ruku treneru iz Đakovice!

0

Aleksandar Mitrović
 

Centralna tema belgijskih medija je opet Aleksandar Mitrović. Srpski napadač je izazvao mnogo pažnje zbog gesta na sinoćenjem meču protiv Zulte Varegema.
Anderlehtov trener Besnik Hasi je zamenio Mitrovića u 76. minutu, a Srbin je prilikom izlaska sa terena vidno nezadovoljan zbog izmene odbio da se pozdravi i pruži ruku albanskom stručnjaku. Samo je prošao pored njega.

Posle meča je Hasi istakao da nije zadovoljan Mitrovićem.
"Mitrović nije bio zadovoljan zbog zamene? Nisam ni ja bio zadovoljan njegovom partijom i onom promašenom šansom sa pet metara! Ne zanima me ko je kako raspoložen. Lopta u mreži je najbolji odgovor ako želi da poruči nešto. Znam da nijedan igrač nije srećan kada ga zamene. Od Mitrovića ne očekujem da pokazuje sreću kada ga zamenim, ali očekujem da se ponaša kao profesionalac. Njemu bi ovo trebalo da posluži kao lekcija. Mlad je. Ima vremena da nauči neke stvari. Na kraju, zamenio sam ga, jer sam želeo da uvedem Vargasa. Na terenu sam imao Mitrovića i Sirijaka i odlučio sam se da Sirijaka zadržim na terenu jer nam donosi dubinu u napadu“, rekao je Besnik Hasi posle meča.

Ovaj albanski stručnjak rođen u Đakovici je u finišu sezone preuzeo komandnu palicu od smenjenog Jona van den Broma i uspeo da Anderleht vrati u trku za tiulu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here