pixabay.com

Udruženi Sindikata Srbije “Sloga” zahtevaju da nadležni odmah saopšte puno ime i prezime lica sa inicijalima N.S. koji je sinoć u Nišu autom ubio dvanaestogodišnje dete i Dejana Ilića, našeg poverenika za Južnu Srbiju i predsednika sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris.

Ujedno, od Ministarstva unutrašnjih poslova i direktora policije tražimo hitnu smenu načelnika Policijske uprave u Nišu, koji očigledno sa saradnicima iz Odeljenja saobraćajne policije nije izvršio adekvatno obezbeđenje saobraćaja tokom novogodišnjih i božićnih praznika i time dozvolio divljanje vozača na niškim centralnim ulicama koje se završilo surovim i tragičnim ubistvom dvoje ljudi na trotoaru, od kojih je jedno bilo dete.

Udruženi Sindikata Srbije “Sloga” pratiće razvoj daljeg rasvetljavanja ovog slučaja i neće dozvoliti manipulisanje činjenicama, zataškavanja i slično, a što smo mogli videti u nekim ranijim slučajevima, od ubista žene na naplatnoj rampi Doljevac, do gaženja devojke u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Dejan Ilić (48), poverenik Udruženih sindikata Srbije “Sloga” za Južnu Srbiju i predsednik sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris, tragično je stradao kao pešak kada je na njega i 12-godišnjeg dečaka, sinoć oko 20.40 na Bulevaru Medijana u Nišu naleteo “audi” beogradskih registarskih oznaka dok su hodali trotoarom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here