Moj je dečko lepši od Bred Pita

0

www.facebook.com/veljko piljikić
Seka aleksić i Veljko Piljikić
 

Revoltirana izjavom glumca Irfana Mensura da pevačicama nije mesto na velikom platnu i da on ne zna ko je Seka Aleksić, folkerka je ishitreno rekla da odustaje od angažmana. Ali to još nije njena konačna odluka.

– Dopada mi se ideja o glumi, ali tek treba da pročitam scenario i vidim kakva mi je uloga namenjena – rekla nam je Seka Aleksić, koja u februaru planira da objavi novi studijski album. – Glavna uloga zahteva mnogo rada i ne znam da li bih zbog nje mogla da se odreknem svih ostalih obaveza.

Spekuliše se da se vaš suprug Veljko tome protivi, jer će vam partner u filmu biti Sergej Trifunović?

– Nije tačno da je Veljko ljubomoran i da mi brani da prihvatim ulogu. Ne znam čak ni o čemu se radi u filmu, možda će Sergej igrati mog oca.

Da li biste voleli da vam partner bude Bred Pit, koji je svojevremeno igrao u filmu Bože Nikolića?

– Ne bih oberučke prihvatila ulogu, bez obzira na to o kome se radi. Morala bih prvo da pročitam scenario. Nisam od onih žena koje luduju za Bredom Pitom. Imam lepšeg muškarca pored sebe. Moj Veljko je čovek o kakvom sam uvek maštala. On je moj zaštitnik i u našoj kući se zna ko je muškarac, a ko žena. Dogovor održava sklad u našem braku.

U čemu je tajna vaše linije?

– Godinu i po dana intenzivno treniram i smršala sam devet kilograma. Svaki trening traje dva sata. Imam dva profesionalna trenera, jednog za boks, drugog za teretanu. Korigovala sam i ishranu. Već šest meseci jedem hranu pripremljenu isključivo na vodi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here